GECERTIFICEERD ONDERHOUD
volgens de strengste eisen

Van gecertificeerd onderhoud
en keuringen tot totale revisie

Centraal gelegen
tussen Rotterdam en Antwerpen

Service

Bij A. van Tilburg hebben we altijd een scherp oog voor de veranderende wensen en eisen van onze opdrachtgevers. We spelen daar actief op in met een totaalpakket aan hoogwaardige diensten die zorgvuldig zijn afgestemd op de praktijk van vandaag én morgen. Onze professionals staan garant dat alles vakkundig, volgens afspraak, wordt uitgevoerd. En natuurlijk met respect voor mens en milieu!

U kunt er dan ook onder alle omstandigheden op rekenen dat tenminste aan alle wettelijke milieu- en veiligheidsvoorschriften is voldaan.

De opleidingen van het personeel wordt door AVT gezien als een continu proces:
“De veiligheid van de mensen staat boven alles, bij ons worden alle materialen en gereedschappen stelselmatig gekeurd of voorzien van een veiligheidscertificaat. In onze branche geldt zeker de regel dat de hoge kwaliteit van onze diensten gehandhaafd moet blijven”.

A. van Tilburg zorgt er o.a. voor dat u als klant online inzage heeft in uw persoonlijke onderhouds- en of reinigingsdossier. U kunt direct uw persoonlijke dossier online inzien en uitprinten. Zo heeft u altijd een up to date overzicht op het onderhoud van uw materieel, waardoor er u veel werk uit handen wordt genomen.

service_tanktrailers